Byggarbete

Tjänster

RGM-Ts duktiga snickare med all krävande utbildning och lång erfarenhet inom snickeri löser lätt alla projekt som omfattas av allt sort hantverksarbete.

Kök och badrum

Tjänster

Vi hjälper dig med alla olika typer av renovering från badrum till kök. Vi arbetar enligt branschens tuffa krav och utlovar millimeterprecision i hantverket.

Renoveringar

Tjänster

Behöver din villa eller lägenhet en uppdatering? Vi hjälper till med renovering. Våra hantverkare kan förvandla din bostad till en som ser och känns ny igen.

Målning

Tjänster

RGM-T i Ängeholm utför all slags målning inom- och utomhus, för privatpersoner, kommuner och företag. Kontakta oss idag för fri offert.

Golvläggning

Tjänster

Oavsett om du anlitar RGM-T som privat- eller företagskund anpassar vi oss efter just dina unika förutsättningar med ambition att ge dig ett golv lämpat för rätt ändamål.

Dränering

Tjänster

Fukt i källaren, mögellukt, fuktskador, färg som släpper från väggarna m m. Kontakta oss så kommer vi och tittar på skadan och rådgör med dig vilka åtgärder som passar bäst att göra.

Hur kan vi hjälpa dig?

Sugen på att bygga nytt? Eller funderar du på att renovera eller bygga till? Tveka inte att kontakta oss på telefon, email eller via vårt kontaktformulär.